diumenge, 21 d’abril del 2019

VI Trobada de Guitarra Suzuki




Els dies 19 i 20 d’abril, alumnes de guitarra de l’Escola de Música de Manlleu van participar  a la VI Trobada de Guitarra Suzuki, que aquest curs han organitzat l’Escola de Música Sis Cordes de Lloret de Mar i l’Escola de  Música de Manlleu. La trobada va fer-se al Centre Esplai del Prat de Llobregat.
Aquesta trobada d’àmbit internacional, comptava amb la presència de professors que actualment treballen amb el mètode Suzuki  per la guitarra a l’estat espanyol, Itàlia i Dinamarca. També  vam poder aprendre amb el professor  Élio Galvagno, adaptador del Mètode Suzuki a la guitarra amb una llarga trajectòria com a docent, investigador,  creador i formador de professors  a Saluzzo, Itàlia.
Van ser dos dies  de treball conjunt entre alumnes, professors i pares .
El curs va combinar les classes magistrals  amb el guitarrista Guillem  Pérez Quer, professor de guitarra y música de càmera al Conservatori Superior de Música del Liceu de Barcelona. Les clases col·lectives per nivells, tallers d’U kelele, improvisació, cançó en anglès  i dues  xerrades pels pares. 
Les activitats   es van  realitzar a les aules del Centre Esplai del Prat de Llobregat i a l’auditori del mateix centre  on els alumnes van poder mostrar les seves habilitats com a intèrprets .
 Per tancar la trobada el dissabte es va fer el concert final per orquestra de guitarres  a càrrec dels alumnes i professors del curs on es va poder escoltar el repertori  del mètode en els diversos nivells, una mostra d’improvisació i les cançons dels més petits. El concert va acabar amb de l’estrena de dues obres fetes expressament per aquest curs.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada