dilluns, 26 de novembre del 2018

Alumnes de l’Escola Municipal de Música de Manlleu van actuar al teatre de la Salle Bonanova de Barcelona







El diumenge 25 de novembre, alumnes guitarra de  l’Escola Municipal de Música de Manlleu, van actuar  al teatre de la Salle Bonanova de Barcelona, en el Concert que organitza l’Associació Catalana del  Mètode Suzuki.
Aquesta metodologia d’ensenyament musical potencia la implicació dels pares en el procés d’ensenyament i comença l’instrument a partir dels 3-4 anys d’edat, la idea de fons és un paral·lelisme entre la manera que aprenen els nens a parlar i aplicar-la en l’aprenentatge de l’instrument.
El concert, va comptar amb la participació de 175 alumnes, amb edats compreses entre els 7 i els 16 anys procedents d’escoles d’arreu de Catalunya. Els instruments que vam poder escoltar: violí, piano, violoncel, cant i guitarra. L’Escola Municipal de Música de Manlleu hi va participar amb 12 alumnes de guitarra.
Aquest concert que es programa cada dos anys, és un punt de trobada per professors i alumnes que estan treballant el mètode Suzuki arreu de Catalunya. En la passada edició, juliol de 2016, es va fer al Palau de la Música Catalana en commemoració del 70 è aniversari del mètode Suzuki.
El concert va acabar amb la interpretació d’una peça conjunta amb el títol “La felicitat dels nens”.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada