divendres, 2 de setembre del 2016

Alumnes de l’Escola Municipal de Música de Manlleu van actuar al Palau de la Música Catalana






El diumenge 17 de juliol, alumnes de violoncel i guitarra de  l’Escola Municipal de Música de Manlleu, van actuar  al Palau de la Música Catalana, en el Concert commemoratiu del 70è Aniversari del Mètode Suzuki. Aquests alumnes segueixen el mètode Suzuki amb els professors Eulàlia Subirà (Violoncel) i Miquel Guiteras (Guitarra).
El concert, organitzat per l’Associació del Mètode Suzuki de Catalunya, va comptar amb la participació de 240 infants d’aquí i vinguts d’arreu d’Europa i del Japó, dels quals 32 de violoncel i 14 de guitarra provenien de l’Escola Municipal de Música de Manlleu.
Durant quatre dies, alumnes, pares i professors han compartit coneixements i experiències al Col·legi Montserrat de Barcelona. Cal destacar, la presència de professors d'arreu del món.
El professor de violí  Toyoda, alumne del mestre japonès Shinichi Suzuki (creador del mètode),  fou el convidat especial per a l’ocasió. Actualment és president de la International Suzuki Association i director honorífic del Talent Education Research Institute.
El concert va comptar amb l’actuació d’alumnes de piano, guitarra, violoncel, violí i cant.  Un dels moments  més emotius del matí va ser  el Concert per a dos violins de J.S.Bach interpretat per 30 nens i nenes acompanyats d’una orquestra de professors i exalumnes Suzuki sota la batuta del mestre Toyoda.
Un altre moment destacable del concert fou la interpretació de  l' Allegro Appassionato de Camille Saint-Saëns a càrrec de Clara Dalmau alumne de Violoncel de l’Escola de Música de Manlleu. El grup de 70 Violoncel·listes va ser dirigit per l'excepcional professora Finesa Anja Maja.
Per acabar voldríem FELICITAR a tots els alumnes per la seva excel·lent actitud, agrair la col·laboració de pares voluntaris i destacar la feina feta per les directores del curs, les violinistes Irene Gallego i Akiko OI, que van fer possible el desenvolupament del curs i del concert.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada